X

Podrobnosti projekta

JSS MOL nove stanovanjske enote zagotavlja tudi z razvojem in izvedbo lastnih projektov (energetske sanacije, rekonstrukcije, novogradnje).

Litijska Pesarska

V teku

Galerija

Predvideno leto izgradnje: 2026

Število stanovanjskih enot: 97


Opis projekta

V Štepanji vasi ob križišču Litijske s Pesarsko cesto se načrtuje izgradnja nove stanovanjske soseske s 97 neprofitnimi najemnimi stanovanjskimi enotami, javnim programom v pritličju ob Pesarski cesti in garažo pod objekti. Stanovanjski program je predviden v vseh stavbah od pritličja do zadnjega nadstropja (pritličje in 3 nadstropja). V sklopu načrtovanih stavb sta predvideni tudi 2 stanovanjski enoti, namenjeni sobivanju starejših. V enem od objektov bo skupni prostor z mini kuhinjo in sanitarijami, ki bo namenjen druženju stanovalcev.

Na podlagi projektne dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja, ki so jo izdelali projektanti, izbrani na javnem projektnem natečaju junija 2020, je bilo v septembru 2023 izdano gradbeno dovoljenje, ki je postalo pravnomočno konec meseca oktobra. Po prejemu projekta za izvedbo gradnje in razpis bomo v prvih mesecih leta 2024 objavili razpis za izbor izvajalca gradbeno obrtniških del.

 

Lokacija projekta


Več o projektu (pdf)


Potrebujete pomoč?

Ker so številna vaša vprašanja, ki nam jih zastavljate, enaka ali podobna, vas vabimo, da si ogledate seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov. Vprašanja smo razdelili v sklope po dejavnostih. V kolikor odgovora ne najdete, nas lahko kontaktirate ali nam pošljete vprašanje preko e-obrazca.


Ogled vseh tem pomoči