X

Podrobnosti projekta

JSS MOL nove stanovanjske enote zagotavlja tudi z razvojem in izvedbo lastnih projektov (energetske sanacije, rekonstrukcije, novogradnje).

Zvezna ulica

V teku

Galerija

Predvideno leto izgradnje: 2026

Število stanovanjskih enot: 87


Opis projekta

Na območju med Zvezno in Kavčičevo ulico v Zeleni jami, na zemljišču s površino 9.745 m², se načrtuje stanovanjska soseska Zvezna ulica s 87 neprofitnimi najemnimi stanovanjskimi enotami. V enem od objektov bo skupni prostor z mini kuhinjo in sanitarijami, ki bo namenjen druženju stanovalcev. Predvideni so 4 stolpiči (etažnost P+3+2T) in skupna podzemna garaža, kar bo zaključilo stavbni kare med cestami.

Za stanovanjsko sosesko je bilo pridobljeno gradbeno dovoljenje, ki je dne 27.9.2022 postalo pravnomočno. Trenutno je projekt v fazi izdelave PZI dokumentacije.

Po zaključeni fazi izdelave projektne dokumentacije za izvedbo in razpis (PZI/PZR) je v teku postopek izbire izvajalca gradbeno obrtniških del.

Lokacija projekta


Več o projektu (pdf)


Potrebujete pomoč?

Ker so številna vaša vprašanja, ki nam jih zastavljate, enaka ali podobna, vas vabimo, da si ogledate seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov. Vprašanja smo razdelili v sklope po dejavnostih. V kolikor odgovora ne najdete, nas lahko kontaktirate ali nam pošljete vprašanje preko e-obrazca.


Ogled vseh tem pomoči