X

Podrobnosti projekta

JSS MOL nove stanovanjske enote zagotavlja tudi z razvojem in izvedbo lastnih projektov (energetske sanacije, rekonstrukcije, novogradnje).

Zvezna ulica

V teku

Galerija

Predvideno leto izgradnje: 2026

Število stanovanjskih enot: 87


Opis projekta

Na območju med Zvezno in Kavčičevo ulico v Zeleni jami, na zemljišču s površino 9.745 m², se načrtuje stanovanjska soseska Zvezna ulica s 87 neprofitnimi najemnimi stanovanjskimi enotami. V enem od objektov bo skupni prostor z mini kuhinjo in sanitarijami, ki bo namenjen druženju stanovalcev. Predvideni so 4 stolpiči (etažnost P+3+2T) in skupna podzemna garaža, kar bo zaključilo stavbni kare med cestami.

Za stanovanjsko sosesko je bilo pridobljeno gradbeno dovoljenje, ki je dne 27.9.2022 postalo pravnomočno. Trenutno je projekt v fazi izdelave PZI dokumentacije.

Lokacija projekta


Več od projektu (pdf)


Potrebujete pomoč?

Ker so številna vaša vprašanja, ki nam jih zastavljate, enaka ali podobna, vas vabimo, da si ogledate seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov. Vprašanja smo razdelili v sklope po dejavnostih. V kolikor odgovora ne najdete, nas lahko kontaktirate ali nam pošljete vprašanje preko e-obrazca.


Ogled vseh tem pomoči