X

Spoštovani!

Glede na razmere ter v skladu z Odlokom o začasnih ukrepih za preprečevanje ponovnih izbruhov in širjenja okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 v upravnih zadevah (Uradni list RS, št. 180/21)  Vas naprošamo, da Vaše obiske na JSS MOL predhodno naročite na telefonski številki 01/306-1408 ali na elektronski naslov jss.mol@ljubljana.si in ob obisku JSS MOL spoštujete vsa priporočila Vlade RS in NIJZ. Obiskovalci bodo v stavbo lahko vstopili le z uporabo zaščitne maske in z izpolnjevanjem pogoja PCT. 

Dosegljivi smo Vam  telefonsko in po elektronski pošti:

 • telefonska centrala: 01/306-1436,
 • telefonska številka za naročanje: 01/306-1408
 • elektronski naslov: jss.mol@ljubljana.si

 

Hvala za razumevanje.                                                                      

SAŠO RINK, direktor

Kljub preklicu izrednih razmer (SARS-CoV-2-COVID) se v Republiki Sloveniji vsakodnevno srečujemo z novimi primeri okužbe z virusom COVID-19, tako Vas tudi v prihodnje prosimo, da upoštevate Priporočila za preventivne ukrepe stanovalcev v večstanovanjskih stavbah.

Ko vstopimo v stavbo

 • Ob prihodu v stavbo ne pozabite, da še niste doma in da si prostor delite tudi z drugimi stanovalci.
 • Ne dotikajte se stopniščne ograje, kljuk, stikal na hodnikih ter gumbov na zvoncih in dvigalih. Pri pritiskanju na stikala in gumbe uporabite papirnat robec, kemični svinčnik, ključe ali kaj podobnega, kar lahko zavržete ali pa razkužite. Vrata odpirajte s komolcem ali pa uporabite papirnat robec.
 • Redno (vsaj enkrat dnevno) razkužujte kljuke, stikala zvoncev in svetil, stopniščno ograjo, gumbe dvigal oziroma vse površine, ki se jih sicer dotikate. Dogovorite se za skupen nakup razkužila in krp ter košev za smeti (kamor zavržete papirnate robce, s katerimi ste si pomagali pri odpiranju vrat in pritiskanju na zvonec), ki ga sproti praznite v zabojnik za mešane odpadke.
 • Čez dan večkrat dobro prezračite skupne prostore, zlasti hodnik.
 •  Ne zadržujte se v skupnih prostorih, na hodnikih in pred stavbo. Pri stiku s sosedi vzdržujte varnostno razdaljo najmanj 1,5 metra.
 • Uporabi dvigala se izogibajte, če je le mogoče. Prepustite ga starejšim in raje uporabite stopnice.

Ko vstopimo v stanovanje

 • Po prihodu domov odložite oblačila in obutev v predsobi in si obvezno temeljito umijte roke z obilico mila in toplo vodo.
 • Redno prezračujte stanovanje.
 • Ne hodite na družabne obiske in jih tudi ne sprejemajte, stavba naj bo ta čas le prostor za stanovalce. Ostanite doma!
 • Ne pozabite tudi na upoštevanje preventivnih napotkov glede higiene kašlja: kihajte, kašljajte samo v robec ali rokav oblačila.

 

OBVESTILO O SPREMEMBAH VIŠINE NAJEMNINE 

AKTUALNE OBJAVE

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe za najem parkirnega mesta

JSS MOL objavlja namero o sklenitvi neposredne pogodbe za najem parkirnega mesta št. 315 v 1. kleti z ID znakom: del stavbe 1739-6767-3423, ki se nahaja v garažni hiši pod stanovanjsko poslovnimi objekti Celovški dvori na Rakuševi ulici 4-36 v Ljubljani

Izhodiščna višina mesečne najemnine za parkirno mesto je 35,00 EUR (z DDV)

 

 

Datum objave:

|

Namere

ROK: 15. 08. 2022 do 23:59 ure

ZAKLJUČEN: 15. 08. 2022

False

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe za najem parkirnega mesta

JSS MOL objavlja namero o sklenitvi neposredne pogodbe za najem parkirnega mesta št. 58 z ID znakom: del stavbe 2706-1028-106 v II. kleti v garažni hiši z ID znakom: stavba 2706-1028 na naslovu Šmartinska cesta, Ljubljana

Izhodiščna višina mesečne najemnine za parkirno mesto je 35,00 EUR (z DDV)

 

Datum objave:

|

Namere

ROK: 11. 08. 2022 do 23:59 ure

ZAKLJUČEN: 11. 08. 2022

False

2Last

Potrebujete pomoč?

Ker so številna vaša vprašanja, ki nam jih zastavljate, enaka ali podobna, vas vabimo, da si ogledate seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov. Vprašanja smo razdelili v sklope po dejavnostih. V kolikor odgovora ne najdete, nas lahko kontaktirate ali nam pošljete vprašanje preko e-obrazca.


Ogled vseh tem pomoči

JAVNE DRAŽBE

Novi Center (OPPN)
Maja Vesel
/ Categories: Projekti, V teku

Novi Center (OPPN)

Opis projekta

Na območju OPPN 139 Novi Center ob Povšetovi ulici načrtujemo izgradnjo nove stanovanjske soseske s 360 neprofitnimi najemnimi stanovanjskimi enotami, s podzemno garažo ter zunanjo prometno in komunalno infrastrukturo. V delu pritličij ob Povšetovi ulici je predviden ne-stanovanjski program, po vzorih iz tujine pa bo v območje umeščen urbani zbirni center JP VO-KA Snaga s spremljevalnimi dejavnostmi. Na javnem urbanistično-arhitekturnem natečaju sta bila izbrana strokovno najprimernejša zasnova ureditve območja in izdelovalec projektne dokumentacije za stanovanjsko sosesko.

Več o natečaju

Lokacija projekta

Print
4321
Leto izgradnje - Naslov:Predvideno leto izgradnje
Leto izgradnje:2025
Št. stanovanj - Naslov:Predvideno št. stanovanjskih enot
Št. stanovanj:360

Galerija

Prijava na e-novicePrijava na e-novice?

Želite biti obveščeni o novostih s področja stanovanjske dejavnosti, biti na tekočem glede aktualnih javnih razpisov ali sprejemati obvestila za najemnike stanovanj?