X

Podrobnosti projekta

JSS MOL nove stanovanjske enote zagotavlja tudi z razvojem in izvedbo lastnih projektov (energetske sanacije, rekonstrukcije, novogradnje).

Novo Brdo, E 1

Zaključeno

Galerija

Predvideno leto izgradnje: 2021

Število stanovanjskih enot: 174


Opis projekta

JSS MOL je z lastnimi sredstvi in posojilom Stanovanjskega sklada RS, javnega sklada, v območju urejanja OPPN 252 - funkcionalna enota E1, v aprilu 2021 zaključil gradnjo stanovanjske soseske, imenovane Novo Brdo. Istega meseca smo tudi začeli z vseljevanjem prvih najemnikov. Stanovanjsko sosesko sestavlja šest večstanovanjskih stavb umeščenih v zelenje, podzemna garaža, ki se razprostira pod vsemi objekti ter manjši večnamenski nestanovanjski objekt – paviljon. Soseska premore 174 javnih neprofitnih in po strukturi različnih stanovanjskih enot, 174 parkirnih mest v podzemni garaži in 27 v zunanji ureditvi.

Več o samem projektu si lahko ogledate v prilogi NOVO BRDO, E1

Lokacija projekta


Več o projektu (pdf)


Potrebujete pomoč?

Ker so številna vaša vprašanja, ki nam jih zastavljate, enaka ali podobna, vas vabimo, da si ogledate seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov. Vprašanja smo razdelili v sklope po dejavnostih. V kolikor odgovora ne najdete, nas lahko kontaktirate ali nam pošljete vprašanje preko e-obrazca.


Ogled vseh tem pomoči