X

Podrobnosti projekta

JSS MOL nove stanovanjske enote zagotavlja tudi z razvojem in izvedbo lastnih projektov (energetske sanacije, rekonstrukcije, novogradnje).

Novo Brdo, E 1

Zaključeno

Galerija

Predvideno leto izgradnje: 2021

Število stanovanjskih enot: 174


Opis projekta

JSS MOL je z lastnimi sredstvi in posojilom Stanovanjskega sklada RS, javnega sklada, v območju urejanja OPPN 252 - funkcionalna enota E1, v aprilu 2021 zaključil gradnjo stanovanjske soseske, imenovane Novo Brdo. Istega meseca smo tudi začeli z vseljevanjem prvih najemnikov. Stanovanjsko sosesko sestavlja šest večstanovanjskih stavb umeščenih v zelenje, podzemna garaža, ki se razprostira pod vsemi objekti ter manjši večnamenski nestanovanjski objekt – paviljon. Soseska premore 174 javnih neprofitnih in po strukturi različnih stanovanjskih enot, 174 parkirnih mest v podzemni garaži in 27 v zunanji ureditvi.

 

Lokacija projekta


Več od projektu (pdf)


Potrebujete pomoč?

Ker so številna vaša vprašanja, ki nam jih zastavljate, enaka ali podobna, vas vabimo, da si ogledate seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov. Vprašanja smo razdelili v sklope po dejavnostih. V kolikor odgovora ne najdete, nas lahko kontaktirate ali nam pošljete vprašanje preko e-obrazca.


Ogled vseh tem pomoči