X

Podrobnosti projekta

JSS MOL nove stanovanjske enote zagotavlja tudi z razvojem in izvedbo lastnih projektov (energetske sanacije, rekonstrukcije, novogradnje).

Rakova jelša II

V teku

Galerija

Predvideno leto izgradnje: 2022

Število stanovanjskih enot: 156


Opis projekta

Zaključuje se gradnja nove stanovanjske soseske Rakova jelša II, s pripadajočo komunalno, prometno in zunanjo ureditvijo, ki se nahaja v sredini naselja Rakova jelša v Ljubljani, v EUP TR 356 in del EUP TR 345. Zgrajenih je pet večstanovanjskih objektov s 156 neprofitnimi najemnimi stanovanji in samostojen večnamenski objekt s prostori lokalne skupnosti, dvema poslovnima prostoroma in novo transformatorsko postajo. Stanovanjski objekti so podolgovate zasnove in so umeščeni v prostor tako, da je med njimi urejena zelena skupna površina, ki je na mestih prekinjena z dvorišči, namenjenimi igri in druženju. Ob ulici Pot na Rakovo jelšo je urejen enovit prostor trga, na katerega se bo programsko navezoval večnamenski objekt. Dostopi so organizirani preko dveh cest, ob katerih je urejen drevored in 183 parkirnih mest.

Lokacija projekta


Več od projektu (pdf)


Potrebujete pomoč?

Ker so številna vaša vprašanja, ki nam jih zastavljate, enaka ali podobna, vas vabimo, da si ogledate seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov. Vprašanja smo razdelili v sklope po dejavnostih. V kolikor odgovora ne najdete, nas lahko kontaktirate ali nam pošljete vprašanje preko e-obrazca.


Ogled vseh tem pomoči